werken bij

Jenna

projectcoördinator

Wat doe je bij TSNed?

Ik hou van regelwerk en mag er voor zorgen voor dat alles voor grote en kleine projecten van A tot Z geregeld wordt! Als projectcoördinator ben je veel aan het puzzelen, ik schakel constant tussen tientallen projecten.

Op welke bijdrage in je werk ben je echt trots?

Binnen de politie worden er wel eens reconstructies nagemaakt, als er bijvoorbeeld een dodelijk ongeval is geweest. Er werd mij gevraagd om een project binnen 5 dagen op poten te zetten zodat de politie op een veilige manier zijn werk uit kon voeren. Doordat wij binnen TSN alle handen ineen slaan en samenwerken superbelangrijk is, is het ons gelukt om dit met elkaar voor elkaar te krijgen.

Wat geeft je voldoening in je job?

Het geeft mij een gevoel van voldoening als ik weet dat mijn collega’s maar ook weggebruikers veilig thuiskomen. Zonder tijdelijke verkeersmaatregelen zouden er heel veel soorten werkzaamheden niet plaats kunnen vinden en er veel meer onveilige situaties voorkomen in het dagelijks leven. Dus ja, ik ben trots.

Trots op:

meewerken aan
reconstructies van
de politie

Lunch:

cracker met kaas

Liefst veilig onderweg met:

vliegtuig

Welkom bij TSNed, we zorgen sinds 1928 met vakmanschap en verkeersmaatregelen voor de veiligheid van wegwerkers en alle weggebruikers op de Nederlandse wegen.

Projectleider
Vakvrouw
Verkeersregelaar
Werfmedewerker
Vakman
Projectcoordinator

Veilig onderweg naar jouw baan bij TSNed

Werk mee aan het vergroten van de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers op de Nederlandse wegen.